Мартин Божанов - Нотариуса доста време е взаимодействал с МВР. Това

...
Мартин Божанов - Нотариуса доста време е взаимодействал с МВР. Това
Коментари Харесай

Криминалист за Мартин Божанов - Нотариуса: Доста мръсотии действително има около него

Мартин Божанов - Нотариуса доста време е взаимодействал с Министерство на вътрешните работи. Това съобщи криминалистът Иван Савов в предаването " България, Европа и светът на фокус " на Радио " Фокус " .

По думите му в съответната обстановка би трябвало да се дадат бързи изводи и отговори по отношение на това този човек какъв брой години е имал взимаме-даване с органите на реда и какви тъкмо са били тези взимания-давания: " Защото много мръсотии фактически има към него. Всички подлагаме на критика публицистите и от време на време, за жалост, с право, само че в съответния случай журналистическите следствия, които са правени, просто огласяват информация, която по този начин или другояче сигурно за служебно прилагане е била известена на службите ", означи Савов.

Криминалистът показа, че той самият е имал длъжностен допир преди години с Мартин Бижанов и неговата групичка. На въпрос към Савов какво му е направило усещане тогава, той отговори: 

" Направи ми усещане цялостното възприятие за безотговорност на тоя човек и чувството, че един тип той се явява някакъв, както самият той приживе е твърдял, съветник и медиатор, човек, който нищо нелегално и нищо неприятно не прави. И в действителност за мен тогава това беше следващият случай на пресечено, популярност богу, имотно закононарушение. Но отново споделям, аз съм бил просто един от многото чиновници, в тази ситуация правих оглед на местопроизшествието. А какво е правил той с други хора – нямам никаква визия. Дори и да допускам, не бих го казвал пред медиите и не бих го коментирал, само че истината е, че този човек много време е взаимодействал с Министерство на вътрешните работи – дали като обект на разнообразни досъдебни производства, както споделих, аз знам за четири такива, дали и по друга линия. Затова съгласно мен, в случай че би трябвало в цялост да се проверява биографията на този човек, и тези условия би трябвало да се разчовъркат, по този начин да се каже ", добави Иван Савов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР